De miraculeuze comeback van Mea L. Loman
Een komisch en soms wrang melodrama over Mea Loman, bekend als amateur-chansonnière. In deze voorstelling spelen humor en moraal om en om een rol.
Mea was ooit de ster van een artiestenclubje dat met een programma van operetteliedjes en conferences optreedt in bejaardenhuizen en voor verenigingen. Zij heeft jaren geleden haar carrière opgegeven om alle aandacht aan haar gezin te geven. Het artiestenbloed bleef echter kolken en uiteindelijk besluit ze om haar comeback te maken. Behalve haar vroegere begeleider lijkt niemand in het artiestenclubje blij met haar nieuwe entree. Er is heel wat gekonkel en onderlinge concurrentie. Maar Mea zet door.

Spelers
Mea Loman            Lucy ter Steege
Martijn Loman        Fedor Krop
Freek Loman/
Vrouw van Joop     Johan Poelman
Saskia Veerman     Gerlien ter Steege
Klaas Kuin/
Joop Daalmeier      Wim de Nobel
Fieke Bourgogne    Karja Klerk
Otto Mastenbroek  Bert Thie
Loes Lepeltak        Marion Brandwijk

Regie                    Jan Dol
Regie assistent      Mirjam van Gent

Zoals gebruikelijk bij al onze voorstellingen worden wij muzikaal begeleid. In de “Comeback” gebeurt dit door een viermansformatie, de (punk) rockband BEEVER.

Zang:                    Jaap Nauta
Gitaar:                   John Degen
Bas:                      Dirk Koster
Drums:                  Bas Dogger

De band is al jaren bij elkaar, de leden oefenen wekelijks met veel plezier. De performance bestaat uit optredens en het uitbrengen van CD’s. Onder andere “Eighties with a twist”, hits uit de Eighties die op eigen wijze worden uitgevoerd. Zie www.beever.nl voor meer informatie.